Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-накрая и аз с 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маи си безобразно прев и трябва да търсим някои лек за тая глупост вече.
    Тярся спешно изпускателни колектори за 1.7 8в 92г. че съм като трактор и ме е срам да я карам.

Comment

• Маи си безобразно прев и трябва да търсим някои лек за тая глупост вече.
      Тярся спешно изпускателни колектори за 1.7 8в 92г. че съм като трактор и ме е срам да я карам.

Comment

• Какво точно ти трябва колега.Имам цялата генерация от 1.7 16v,без началото (четирицефката)там от където се съединяват всички тръби до края,плюс гърнето го имам.Не е в кои знае какво състояние,но няма ръжда и върши работа.Ако искаш да ти го подаря,кажи си адреса и го пращам по еконт.

Comment

• Аз пък имам четирицевката
          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Крис покажи някоя снимка на това което имаш,от 16ка ли ти е.Колега Триптих ти до каде стигна с Жулиетата

Comment

• 1.7 8v
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Крис какво им е горе долу състоянието,че бая преправяне ще падне.Моята няма ламбда сонда,накраиника е друг и др.

Comment

• ми, като цяло не много добро
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Намерих в Ловеч уж нов с не доказано производство за 160лв,заслужава ли си

Comment

• Ето го и моето предложение с малко закъснение...
                      Attached Files
                      1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                      1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                      1999 Citroen Saxo 1.0
                      Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Първоначално публикувано от morrty Покажи съобщение
                        Крис покажи някоя снимка на това което имаш,от 16ка ли ти е.Колега Триптих ти до каде стигна с Жулиетата
                        До кривата крушаКолата запали,обаче после свалих главата за шлаиф и от тогава се опитвам да я запаля ама

Comment

• не ви е срам да си снимате ръждивите четрицевки и да ги показвате в интернет
                          иначе на могата не е толкова зле колектора. една температуро устойчива боя и заспива.
                          точка

Comment

• Момчета имам едно газово за продан 1во тука пиша па после на другите става за някое по не претенциозно возило,ако някои му тряя на лични за 50 кинта е всичко комплект

Comment

• колега колко литра и каква е бутилката ако я има в комплекта де
                              Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                              Звукът може да бъде
                              описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• да имая 40л руска от последните 98година без паспорт и нивомер е.
                                Комлекта се състои от:Бутилка 40л руска(червена),вакумен изпарител Ловато(от ремонт),бензинов и газов клапан(италиански),троиник с маркучите,медна траба от багажника до изпарителя(готова за монтаж),пълначка за бутилката(монтирана).

Comment

Working...
                                X